varausjärjestelmä helpottaa työtäsi

Varaavuoro.fi -järjestelmän avulla pystyt hallitsemaan täysin hallisi varaustilannetta. Voit luoda ja muokata lennosta yksittäisiä vuoroja, hallin aukioloaikoja tai vaikkapa hohtokeilailun ajankohtia. Järjestelmä ottaa huomioon myös vakio- ja kilpailuvuorot sekä sen, jos halli on tiettyinä päivinä, kuten itsenäisyyspäivänä, suljettu. Vuorot ja erikoispäivät voit merkata kalenteriin vaikka koko kaudelle yhdeltä istumalta.

Varaavuoro.fi –järjestelmään lisättiin vuonna 2015 kilpailueriin ilmoittautumisen mahdollisuus. Lähes kaikki 20 keilahallia on ottanut toiminnan jo käyttöön ja palautteen perusteella kukaan ei ole enää palaamassa takaisin perinteiseen kynä paperi vaihtoehtoon. Keilaaja näkee kalenterista suoraan vapaat pelipaikat sekä erään jo ilmoittautuneet pelaajat. Ilmoittautuminen onnistuu helposti ilman erillistä kirjautumista. Keilahallin puolelta taas pystytään lennosta lisäämään tai poistamaan kilpailuratoja, jolloin myös pelipaikkamäärä päivittyy samassa suhteessa kalenteriin.


Varaavuoro.fi myy puolestasi

Asiakkaillesi Varaavuoro.fi tarjoaa helpon varausmahdollisuuden internetissä täysin ilman kirjautumisia tai salasanojen luontia. Selkeästä alenterista vapaat radat ovat näppärästi nähtävissä ja varattavissa 24 tuntia vuorokaudessa. Maksu hoidetaan turvallisesti hallilla – asiakkaan on ainoastaan vahvistettava varaus omasta sähköpostistaan, jolla minimoidaan turhat varaukset.


Toimintavarma kaikissa tilanteissa

Varaavuoro.fi -varausjärjestelmän toimintavarmuus on taattu omalla kehitystiimillä sekä luotettavalla, kansainvälisesti toimivalla palvelinkumppanilla. Tuplavarmistukseksi järjestelmään on tehty vielä automaattinen kalenteritietojen tallennus – kaikista varaustiedoista lähetetään säännöllisesti varmuuskopio haluamaasi sähköposti-osoitteeseen. Ominaisuus pelastaa päiväsi, jos hallisi verkkoyhteys katkeaa esimerkiksi yön aikana. Tällöin illalla päivitetty varaustilanne löytyy aamulla sähköpostistasi.« Palaa etusivulle